Forum
Romanian Master Servers Luni, 2009-11-23, 9:33 Am
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » [RO] MASTER ZOMBIE PLAGUE SERVER » Admin » b [A] X [T] # R (cerere admin)
b [A] X [T] # R
BaxterDate: Joi, 2009-06-11, 9:06 Pm | Message # 1
Membru
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
Nume :b [A] X [T] # R
IP : 89.35.209.77
Varsta : 17 ani
Redirecte : 0

Joc foarte mult pe sv smile si deseori cand lumea vede ca nu e nici un admin baga un wall , un aim si chiar atunci ar trebui sa fie admin biggrin si cum joc mult pe server, cred ca e un castig pt server sa fiu admin. stiu sa umblu pe amx. admin :-??

TATAIEDate: Miercuri, 2009-06-17, 9:19 Am | Message # 2
Membru Junior
acum ma bag ca musca in lapte sau c....dar baxter este omniprezent si cred, bunsimt .AR TREBUI BAGAT IN SEAMA !!! biggrin

tAtAiE iS thE bEsT

AMINDate: Miercuri, 2009-06-17, 12:36 Pm | Message # 3
Membru Major
Group: Moderators
Ce fel de exemplu dai tu celorlalti jucatori cand tu ma injuri pe mine pentru simplu motiv ca joc "mai bine" , mai ales ca sunt admin. Nici macar nu ai avut bunul simt sa iti ceri scuze avand in vedere ca ai cerere de admin pe forum.

Si inca ceva. Activitate nu insemna numai faptul ca intram pe server si ne jucam. Exista si forumul de care trebuie sa tineti cont. Si el face parte din server. In plus fata de atat nu mi-ai demonstrat ca vrei sa ai admin pe serverul asta. N-am vazut nicio activitate de nicun fel de la tine. (ex: demo unui jucator suspect, poze, topicuri folositoare pe forum, comentarii...)

P.S. Sunt convins ca nu ai vrut sa postezi cererea asta la serverul de zombie.

BaxterDate: Miercuri, 2009-06-17, 8:40 Pm | Message # 4
Membru
daa.. nu vroiam sa cer pe zombie :|.. amin cat am vb urat ?:O

Forum » [RO] MASTER ZOMBIE PLAGUE SERVER » Admin » b [A] X [T] # R (cerere admin)
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2009