Forum
Romanian Master Servers Luni, 2009-11-23, 9:35 Am
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 212»
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » FORUM » Pareri - Sugestii » ombladon
ombladon
ombladon29Date: Joi, 2009-06-25, 0:20 Am | Message # 1
Membru
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
ce pot sa zic...prea tare serveru...pe master joc de cand s a deschis+ca am jucat si pe star trek...5-6 luni numai pe star am jucat

in concluzie:Is cool baby! cool

TATAIEDate: Joi, 2009-07-02, 10:52 Pm | Message # 2
Membru Junior
STITI CE INSEMNA PT O GRAMADA DE BAIETI(COPII SAU COPII MAI MARI)MASTER , O GAJICA FOCOASA DE CARE SE PUTEAU BUCURA DE EA IN FIECARE ZI,SAU FACUT PRIETENII AICI MULTE SAU MICI DUSMANII .SE FORMASE LA UN MOMENT DAT CLANURI(GASTI CA SA LE ZIC ASA)ERAU LA UN MOMENT DAT VREO 6-7 CLANURI DAR DIN PACATE A SOSIT SI MOMENTUL NEASTEPTAT ,ERA INEVITABIL ,ERA PREA FRUMOS,SAU RACOLAT ADMINI MAI MULTI ,UNII MAI SEVERI UNII MAI DE GASCA OK NUI BELEA DAR MOMENTUL CAND SA HOTARAT DE A FI STEAM ONLY SA DUS TOTUL DE APA SAMBETEI.NU SANT IN MASURA SA JUDEC, VAI MIE, DAR TOTUSI SA SCHIMBAT TOTAL TOTUL .DA AM INTELES INTRAU FEL DE FEL DE INADAPTATI SOCIAL DAR ERA O MASURA PT EI ,ADMINI MULTI ON .STEAM .....NUI BELEA PT MINE OAMENI BUNI ,,REPET PT MINE CA IMI PERMIT. DAR SANT MUUUULTI CARE NU SI CREDETI-MA AM VB CU MUULTI JUCATORI .SI CE FAC IAU STEAM SI CU CINE MA JOC ??CA OAMENII CU CARE MA OBISNUISEM NU MAI SANT PE SERV.AM 2 SOLUTII SA IAU STEAM SI SA STAU PE MASTER SAU SA MA DUC DUPA JUCATORII CARE FUG DE MASTER STEAM ONLY CA PANA LA URMA NU MA JUCAM CU MASTER CI CU BAIETII CARE ERAU OMNIPREZENTI....DECI VA ROG SA LUATI SEAMA LA CE AM COMENTAT CA NUI NUMAI PAREREA MEA CI A MULTOR BAIETII JUCATORI DE CS PE MASTER SERVER!!!! cry SPOR LA FRAGURI!!!

tAtAiE iS thE bEsT

George^^BoBDate: Joi, 2009-07-02, 11:07 Pm | Message # 3
Membru Junior
cam asa este. tataie are dreptate. era chiar ff tare intr-un timp pe server. se vorbea, se glumea si asa mai departe. dar daca asta e situatia nu aveam ce sa facem. cred ca daca ar pune un pic la punct serverul totul ar reveni la normal. asta e parerea mea

DaRyUsDate: Joi, 2009-07-02, 11:14 Pm | Message # 4
Membru Junior
Il sustin pe TATAIE are perfecta dreptate.
Si degeaba va ramane sv steam only ca tot 0 playeri vor fi

Respecta si vei fi respectat

Message edited by DaRyUs - Vineri, 2009-07-03, 9:31 Am

JerryDate: Vineri, 2009-07-03, 9:38 Am | Message # 5
Membru Junior
Facand serverul steam only s-a crezut ca el va fi populat doar de jucatori "buni" dar e o mica problema ! Promovarea unui server steam only costa si trebuie creata o mica comunitate (servere war + server de fun) pt. a fi luat in considerare un asa zis "server pt. publicari" ! Adevarat ca demult era o gramada de lume .... se radea pe server ziceai ca suntem toti o mare "familie" ..... Sincer eu cred ca totul s-a stricat atunci cand s-a inchis StarTrek-ul si toti au fost dusi pe Master ! Nu e nici-o problema la Master .... Dimpotriva este chiar un server beton pt. jucatorii non-steam, dar sa nu uitam ca pe Star se formase grupul ala de 16 jucatori care jucau tot timpul ! In consecinta eu zic ca ar fi bine sa se reintoarca serverul la steam+non-steam protocoale 47+48 si sa se refaca treaba cu adminii(sa ramana aia vechi si daca e nevoie sa se mai aduca 1 sau 2 admini) ! Bafta si sper sa se ajunga unde au fost candva serverele !

DaRyUsDate: Vineri, 2009-07-03, 9:39 Am | Message # 6
Membru Junior
Jerry sa stricat totul cand a venit faza cu STEAM ONLY ca pana atunci erau multi playeri pe sv
P.S Spuneti voi daca nu am dreptate va rog.

Message edited by DaRyUs - Vineri, 2009-07-03, 10:35 Am

50_centDate: Vineri, 2009-07-03, 10:03 Am | Message # 7
Membru
Da , am si eu aceeasi parere ca si baietii de mai sus , in ultimul timp si asa ca nu prea mai jucau , poate seara era mai "full " serverul , acum daca s-a mai bagat
si steam only nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi. Prin toate cele comentate mai sus am observat ca era vorba de admini ...si eu as fi de parere sa ramana adminii vechi . Sper ca Zeus sa citeasca cele spuse de noi si sa se mai gandeasca in privinta serverului , bafta!

max3semeDate: Vineri, 2009-07-03, 10:09 Am | Message # 8
Membru
Buna sunt max3seme! Am venit sa-mi spun parerea despre aceasta familie mare!! De aproape 5 luni familia aceasta mare a inceput sa piarda membrii importanti.....Oare de ce? De la un timp lumea a inceput sa evite serverul ....Anul trecut pe vremea aceasta..eu impreuna cu multi altii traiam o viata frumoasa...eram toti uniti...si glumeam...radeam...eram ca o familie!Acuma....pe zi ce trece se rup relatii..se rup prietenii...familia incet incet...dispare. Daca AMIN Zeu NYNY sau pLj vor sa faca serverul steam only....sa ne lase o luna cel putin...sa ne putem achizitiona steamul...Aceasta e ca si odespartire....ei se duc...iar noi ramanem...ei se indreapta spre alta lume...spre alti playeri...iar noi ramanem cu gandul la o poveste...care s-a terminat prea devreme. Ramanem cu gandul la playeri ca :PortoSegutos.THC(alexutu) sau BITU , SaBiN .....care demult nu mai joaca pe srv-ul nostru,iar acum se simt parasiti.Sunt de acord ca exista playeri pe srv..care ar trebui banati sau pedepsiti pt comportamentul lor..Sa facem srv steam only...dar sa avem timp sa ne aqchizitionam si noi programul. happy

DaRyUsDate: Vineri, 2009-07-03, 10:15 Am | Message # 9
Membru Junior
Zeu si ceilalti va rog lasativa si voi parerea cry cry
P.S Max aproape ca mi-au dat lacrimile cry

TATAIEDate: Vineri, 2009-07-03, 10:16 Am | Message # 10
Membru Junior
PS.AM DORI REPET AM DORI NOI CARE COMENTAM SA PRIMIM SI UN RASPUNS LA DOLEANTELE NOASTRE .

tAtAiE iS thE bEsT

Forum » FORUM » Pareri - Sugestii » ombladon
Page 1 of 212»
Search:

Copyright MyCorp © 2009