Forum
Romanian Master Servers Luni, 2009-11-23, 1:19 Am
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » FORUM » Anunturi » ATENTIE MARE!!! (foarte important)
ATENTIE MARE!!!
AMINDate: Vineri, 2009-06-12, 8:23 Pm | Message # 1
Membru Major
Group: Moderators
Awards: 0
Status: Offline
In Atentia tuturor detinatorilor de STEAM, circula un mesaj pe chatul steam despre un presupus update.
Mesajul suna cam asa :
Ba oameni bunI sa mor dak e Fake!JUr pe MAMA-Intrati si va logati pe www.steamupdatenew.tk si urmariti pasi aia pt a va da cei de la steamComunity un nou steam fara Bugg-uri(all update)pana astazi la 12:00(noaptea)mai se fac schimbarile porma toate conturle vor fi banate !Dal mai departe k nu iti cade mana !MS
NU FACETI PROSTIA SA VA LOGATI PE ACEL SITE. Este un spam si contul vostru va fii furat! In cazul in care aveti un prieten in lista care va trimite mesajul anterior cel mai indicaar fii sa il scoateti din lista voastra pentru ca va trimite mesajul acela constant.

ATENTIE!!! NU COMUNICATI PAROLA VOASTRA DE STEAM NIMANUI SI SUB NICIO FORMA NU VA LOGATI CU CONTUL DE STEAM IN ALTA PARTE DECAT IN PROGRAMUL STEAM DIN CALCULATORUL VOSTRU. CEI DE LA VALVE NU VA VOR CERE NICIODATA SA VA LOGATI PE NICIUN SITE SAU SERVER. CITITI CU ATENTIE RECOMANDARILE DE SECURITATE DE PE SITEUL OFICIAL VALVE

c0steaDate: Sambata, 2009-06-13, 2:17 Am | Message # 2
Membru Senior
Group: Checked
eu unul am muscat-o....defapt nu eu..plm

zi443rDate: Sambata, 2009-06-13, 12:11 Pm | Message # 3
Membru Junior
imi fac si eu un site din asta
si dupa vand steam la pret redus
vai ce le trec prin minte la copii astia:((

PhoeniXDate: Vineri, 2009-07-31, 2:48 Pm | Message # 4
Membru
pAI SA VA ZICA TATA CEVA IN GENERAL STITI CA : WWWWW....FGGFFFF. ... TK ADIK CU TK LA FINAL DUPA . :)) ..E BAI! ADIK E PERICOLOSO!!! wink

Forum » FORUM » Anunturi » ATENTIE MARE!!! (foarte important)
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2009