Forum
Romanian Master Servers Luni, 2009-11-23, 9:40 Am
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » Tutoriale » Tutoriale Cstrike » [Tutorial] 5 VS 5 Gameplay (Detaliat)
[Tutorial] 5 VS 5 Gameplay
igorasDate: Duminica, 2009-04-19, 1:30 Pm | Message # 1
Membru Junior
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
Sunt sigur ca majoritatea le cunoasteti dar oricum eu sa sa le detaliez :

Remarca : de obicei la un meci 5 vs 5 se joaca cateva "warm rounds" iar apoi "knife round"--> (runda care decide in ce team veti juca CT sau T)

• Runda de pistoale(pistol round)

• Fiecarui jucator ii este atribuita suma de 800$. Cel care face cele mai multe fraguri o sa aibacei mai multi dolari.
    • Modul de abordare din acest tutorial e menit sa acorde echipei tale cea mai mare putere de foc astfel minimizand rundele de economisire(save rounds).
    • O sa incepem cu bazele: Ca terorist, un jucator e inclinat sa cumpere armura si sa inceapa runda cu Glock-ul. PONT: NU CUMPARA GLOANTE PENTRU GLOCK-UL TAU.
    • Ai 40 de gloante in rezerva si 20 pe teava...in total 60. (NU FOLOSITI BURST-FIRE decat daca sunteti skilled)
    • Unul din cele mai importante lucruri pentru terro in prima runda(si in toate) e sa planteze bomba.
    • Daca reusiti sa plantati bomba, chiar daca terro pierde fiecare jucator primeste 800$.
    • Pentru CT e importanta tactica folosita de clan pentru a juca runda.
    • Ar trebuii sa impartiti resursele,cumparati 2 kit-uri de dezamorsare(unul merge x1 , celalalt merge x2), si ceilalti cumpara armura. Inca odata, succesul depinde de echipa, (de cele mai multe ori conteaza foarte mult runda de pistoale).

• Gun round (early)

• Sa presupunem ca echipa ta a castigat runda de pistoale.
    • Coechipierul care are cei mai putini bani nu ar trebuii sa cumpere nimic(in afara de armura si casca=kevlar)
    • Asa cum am spus, jucatorul cu cei mai putini bani ar trebuii sa faca un save-round.
    • Cealalta echipa ar trebuii sa faca save-round deoarece a pierdut runda de pistoale, asa ca nu ar trebuii sa fie greu pentru coechipierul tai sa reziste!
    • Daca echipa ta pierde, trebuie sa amestecam putin lucrurile.
    • Ca standard, terro poate efectua una sau doua runde de economisire(save round). (de obicei se fac 2 runde)

• Rundele cu arme(gun rounds-later)

• Evident, unele rute si atacuri sunt realizate mai bine cu anumite arme.
    • Daca ai castigat runda precedenta, dar un coechipier are mai putin de 3600$ ca terro, e bine ca el sa cumpere un Desert Eagle si armura+casca.
    • Pentru CT, jucatorii ar trebuii sa mearga cu tactiga Deagle/armura/casca daca un jucator are sub 4400$.
    • Ratiunea in spatele acestor numere e simpla: fara armura cumpararea unei arme adevarate ar putea fi ineficienta!
    • De obicei coechipierul cu cei mai multi bani "va dona" o arma pt cei mai saraci.
    • In eventualitatea in care echipa ta pierde mai multe runde consecutiv si toti coechipierii sunt in lipsa de $ aminteste-ti de jucatorul care a jucat cu Desert Eagle si armura, si a reusit sa faca si ceva fraguri. Sau de cel cu multe morti dar si fraguri multe. Solutia evidenta e ca acesta sa cumpere arme pentru coechipierii ceilalti !(nu vor lipsi grenadele)
    • Daca esti singurul in viata si ai bomba la terro, cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa plantezi.
    • O sa primesti 800$ pentru asta chiar si daca esti omorat si bomba este dezamorsata.
    • Daca esti CT atunci desigur...singura ta optiune e sa aperi bomb-site-ul si sa incerci sa dezamorsezi daca bomba este plantata. Sau sa incerci sa ridici o arma mai buna pentru pentru runda viitoare.
    • Foarte Important : Nu am uitat sa mentionez "Sunetul" care este foarte important in Cs , (Skill+Reflex) care constituie mai mult de 50% din joc , colaborarea coechipierilor si ajutorul reciproc care poate duce automat si la o "situatie financiara" mult mai buna in timpul jocului"

• Acestea fiind spuse tocmai ati aflat cheia succesului in cs 5 vs 5 Clan WaR's

Sper ca va ajutat cu ceva biggrin

Message edited by igoras - Duminica, 2009-04-19, 1:40 Pm
  •  
    ZEUSDate: Duminica, 2009-04-19, 1:43 Pm | Message # 2
    ZEUS
    Group: Administrators
    Am facut Topicul mai "aratos" biggrin

Connect str.gotdns.com

igorasDate: Duminica, 2009-04-19, 1:46 Pm | Message # 3
    Membru Junior
    Am vazut happy biggrin

hollywoodDate: Duminica, 2009-04-19, 7:21 Pm | Message # 4
    Membru Junior
    deci e prima data in viata mea cand citesc un tutorial despre meciuri biggrin

OkAyDate: Duminica, 2009-04-19, 9:45 Pm | Message # 5
    Group: Removed

cool cool tare smile eu stiam "__ cool cool

igorasDate: Luni, 2009-04-20, 11:15 Am | Message # 6
    Membru Junior
    atunci cred ca e bine ca am pus tutorialu daca nai vazut niciodata in viata biggrin

Forum » Tutoriale » Tutoriale Cstrike » [Tutorial] 5 VS 5 Gameplay (Detaliat)
    Page 1 of 11
    Search:

Copyright MyCorp © 2009