Forum
Romanian Master Servers Sambata, 2009-11-07, 5:14 Pm
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » [RO] MASTER CS 1.6 ServeR » Reclamatii » reclamatie admin
reclamatie admin
George^^BoBDate: Marti, 2009-06-23, 5:23 Pm | Message # 1
Membru Junior
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
Nick-ul dvs :g3orge (horhe)
Nick-ul celui reclamat :JERRY^^SAN
Ora si Data cand s-au petrecut evenimentele :23.06.09
Motivul reclamatiei: limbaj deadecvat

Pe data de 23.06.09, jucatorul tataee a dat retry de 2 ori atunci eu i-am zis ca nu este voie sa dea retry. Aceasta sa conformat si nu am mai dat. La 2-3 minute intervine si adminul jerry care a fost martor la toata discutia si care trebuia sa ii zica acelui player sa nu mai dea retry, dar el imi zice ca "ce treaba am eu daca tataee vrea sa dea retry". Eu i-am zis sa isi vada de treaba lui dar el mi se adreaseaza zicandu-mi "nesimtit". I-am zis sa-si vada de treaba lui de admin si apoi mi-a dat "gag".

http://img195.imageshack.us/i/fybuzzkill20090001.png/
http://img37.imageshack.us/i/fybuzzkill20090002.png/

Message edited by George^^BoB - Marti, 2009-06-23, 5:25 Pm

JerryDate: Marti, 2009-06-23, 5:52 Pm | Message # 2
Membru Junior
Dupa ce jucatorul tataee a dat retry tu i-ai spus sa nu mai dea ! El nu ti-a raspuns dar eu ti-am zis ca nu este treaba ta ce face jucatorul (de asta sunt adminii) intradevar ti-am zis exact asa : "care e treaba ta cu retry-ul lui?" ! Imediat dupa asta mi-ai zis : "ce te bagi tu in seama?", "care e treaba ta?" ! Cand am vazut asta eu ti-am zis ca e treaba mea de admin sa am grija ce fac jucatorii si nu vad de ce te preocupa pe tine ce facea jucatorul tataee ! Tu ai continuat cu aceleasi mesaje "care e treaba ta ?", "ce tot vrei tu ?", "cine esti tu?" ! Atunci mi-a sarit tandara si te-am facut nesimtit (cum ai si in acele poze) ! Cum am zis si mai sus ! Treaba mea de admin este sa am grija ca nimeni sa nu injure, sa nu foloseasca coduri sau sa faca orice alt lucru care poate afecta serverul sau jucatorii lui ! Si inca un lucru g3orge : ia spune tu aici ce mi-ai spus la microfon acum cand am dat la vot o harta (erau ultimele 2 minute) ! Cu o voce ironica : "Invata sa folosesti adminul bai!" "Citeste regulamentul" ! De unde stii tu ca n-am facut-o ?

Asta e tot ce am de spus ! Astept parerile "superiorilor" !

George^^BoBDate: Marti, 2009-06-23, 6:04 Pm | Message # 3
Membru Junior
da vad ca minti pe fata asa in primul rand eu nu ma adresez cu "bai". In al doilea rand nu ti-am zis "cine esti tu", iar tu nu ai zis "ca datoria mea este sa am grija.....". Tu ai zis doar atat "ce treaba ai tu cu retry-ul lui". Eu i-am zis ca nu este voie pt ca am vazut ca tu, ca admin, nu iei nici-o masura. Si nu mai fi asa de lingusitor ca nu esti usa de biserica .

c0steaDate: Marti, 2009-06-23, 6:17 Pm | Message # 4
Membru Senior
numai va bagati voi "playerii" in treburi de admin.

George^^BoBDate: Marti, 2009-06-23, 6:18 Pm | Message # 5
Membru Junior
intai "adminii" sa invete sa vb

JerryDate: Marti, 2009-06-23, 6:19 Pm | Message # 6
Membru Junior
Eu n-am zis ca sunt usa de biserica si nici lingusitor nu ma consider ! Daca zic sa fiu pedepsit daca gresesc e linguseala ? In fine nu conteaza ! De ce ma faci mincinos si de ce nu recunosti ce spui la microfon nu inteleg dar nici acest lucru nu conteaza ! Eu n-o sa-ti mai raspund pe acest topic ca poate o sa se considere intaritare ! Singurul lucru pe care il astept de la acest topic e sa se faca dreptate !

George^^BoBDate: Marti, 2009-06-23, 6:22 Pm | Message # 7
Membru Junior
La mic ti-am zis sa inveti sa da-i la vot daca vrei dovezi am poze asa ca...

Message edited by George^^BoB - Marti, 2009-06-23, 6:22 Pm

AMINDate: Marti, 2009-06-23, 6:27 Pm | Message # 8
Membru Major
Group: Moderators
Am discutat cu ambii jucatori ai am cazut de acord ca jerry va primi warn 24 de ore. Pe viitor sper ca nu se va mai ajunge aici.

1spiNDate: Miercuri, 2009-06-24, 4:29 Am | Message # 9
Membru Junior
As dori de la voi mai multa seriozitate gag/slay/kick/ban 250 min...astea nu ar trebui discutate pe forum.
Am ajuns sa facem reclamatie pentru limbaj;atunci aveti probleme serioase / la un ban permanent degeaba ce facem??
Aduc sfoara si sapun???
Hai sa terminam cu copilariile astea

Forum » [RO] MASTER CS 1.6 ServeR » Reclamatii » reclamatie admin
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2009