Forum
Romanian Master Servers Luni, 2009-11-23, 9:48 Am
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum moderator: ZEUS, AMIN 
Forum » [RO] MASTER CS 1.6 ServeR » UnBan » Un ban DraKNesS (Un ban)
Un ban DraKNesS
hollywoodDate: Joi, 2009-04-30, 11:11 Pm | Message # 11
Membru Junior
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
DraKNesS dute si canta la alta masa, ma fac sa rad toate copilariile astea ale unora care joaca si ei cs de 1-2 ani si deja imi deschid mie sv de war pgl sa ma bata la cs. DraKNesS eu jucam, pe sv de pgl war, meci in pgl cand tu nu stiai sa iti dai exec la config, probabil am mai multe meciuri adminate pe sv de pgl war, de care vorbeai tu, decat ai tu mixuri sau tentative de mixuri jucate. asa ca pui mana, te documentezi si dupa aia deschizi gura, ca sar putea sa vorbesti numai prostii.
P.S. oricum refuz provocarea ta la 1 vs 1 pentru ca sunt mai mult ca sigur ca ma vei bate.
hai bafta si nu uita: pui mana te documentezi dupa aia deschizi gura rtfm

DraKNesSDate: Vineri, 2009-05-01, 7:54 Am | Message # 12
Membru
Atata timp cat eu nu eam zis nimic lu Okay ca toto a inceput de la ala . Te Rog Duminica la 17-30 Sa fi tu admin la meci si mai adu 3 admini sa stea pe fiecare om ati jur ca Duminica vor lua batati cinstit daca iai mai aud ca mai zice ceva de mine sau da ban pe server ca vrea el asa gata.

Si nu te supara am PC de la 7 ani si joc cs de la 8 ani pana acuma am 15 ani am 6 ani de cs frate si is si in PGL divizia D Clanul SInergy.

OkAyDate: Vineri, 2009-05-01, 11:23 Am | Message # 13
Group: Removed

Si nu te supara am PC de la 7 ani si joc cs de la 8 ani pana acuma am 15 ani am 6 ani de cs frate si is si in PGL divizia D Clanul SInergy.:)):)))) tare sunt pe jos =))=))))

cica 8+6 =15 :)))))))) frate nici matematica nu stiii dute si lasane si cu PGL si cu toate chestile astea :))))))) si mai invata sa scrii si tu corect limba romana sau te bate tastatura =))=)))))))))

Message edited by OkAy - Vineri, 2009-05-01, 11:24 Am

1spiNDate: Vineri, 2009-05-01, 12:57 Pm | Message # 14
Membru Junior
DraKNesS hai sa facem un meci 5 vs 5 eu strang 4 oameni de pe server si tu vii cu clanul tau din D5 (daca esti in el ca nu iti vad numele pe acolo) asta asa de antrenament sa mai faceti o schema doua pe noi biggrin

OkAyDate: Vineri, 2009-05-01, 2:24 Pm | Message # 15

http://www.pgl.ro/site/p/clan/cid/1423

nu iti vad numele )))sa nu-mi spui ca esti rezerva de lux :)))=))=)))))

Message edited by OkAy - Vineri, 2009-05-01, 2:25 Pm

DraKNesSDate: Vineri, 2009-05-01, 9:12 Pm | Message # 16
Membru
Okay uitate acolo si vezi VLAHH-

OkAyDate: Duminica, 2009-05-03, 1:50 Pm | Message # 17

ba vrajeala
tu joci cu 2 nickuri :)):))) esti singuru jucator din PGL care joaca cu 2 nickuri :)))) dute si minte pe altcineva :))) si apropo ma-m uitat peste stemu tau la friends :))) si nu vad nici un membru de clan Sinergy :))))sau de nume :)))=))=))) sa nu-mi spui ca si ei joaca cu nume diferite :))))))=))) dute si minte pe altcineva

Si toti care vedeti toti aici va spun sigur ca el are NoRecoil ( duce tinta la cap si trage gloantele grupate si dupa ca il omoara se duce tinta de la arma jos incat sa nu si dea seama lumea ) lol

P.S! o sa fac o demostratie cu cineva sa vad daca detecteaza RhlGuardu smile

---------------------------------------------

vedeti eu nu vad nici un nick de la clanu lui la friends :))))) deci minte =))=)))

Message edited by OkAy - Duminica, 2009-05-03, 1:59 Pm

ShabeeDate: Duminica, 2009-06-14, 3:07 Pm | Message # 18
Membru
buna am primit si eun ban pe ip de la calc, acuma eu sunt pe laptop, ma verifcat TATAE a spsu cas curat si dupaia ma trezesc cu ban, si mi sa spus sa pun poze pe forum, si nuh daca e bn aici

AMINDate: Duminica, 2009-06-14, 10:20 Pm | Message # 19
Membru Major
Group: Moderators
Trebuie sa faci topicul tau la unban. Nu e bine aici

TC

Forum » [RO] MASTER CS 1.6 ServeR » UnBan » Un ban DraKNesS (Un ban)
Page 2 of 2«12
Search:

Copyright MyCorp © 2009